MELİKGAZİ Belediyespor Voleybol Yıldız Takımı, 18-21 Mayıs'ta Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde yapılan Yıldız Erkekler grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve adını Türkiye finallerine yazdırdı.

Melikgazi Belediyespor Genç ve Minik Erkekler takımı daha önceden Türkiye Finallerine katılma hakkını elde etmişti. Böylece Melikgazi Belediyespor, 3 takımla Türkiye finallerinde Kayseri'yi temsil edecek. Melikgazi Belediyespor Baş Antrenörü Fuat Kalay “Sözümüzde durduk ve 3 kategoride de Türkiye Şampiyonasına gidiyoruz. Gençler ve miniklerden sonra yıldız takımımız da Türkiye Şampiyonasında. İnşallah Bursa'daki Türkiye Finallerinden de çok iyi sonuçlar ile döneceğiz'' dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de, Melikgazi Belediyespor'un son 10 yılda şehirdeki salon sporlarına damga vuran bir kulüp olduğunu belirterek, ''Hem yetiştirdiği sporcular, hem basketbol ve voleybol branşında elde ettiği başarılar hem de tesisleşme anlamında gösterdiği gayretle bugünlere geldi.Özellikle voleybol branşında çok önemli başarılar elde ettik. Bu yıl da gençlerimiz aynı başarıyı tekrarladı. Yıldızlar, Gençler ve Minik Erkekler’de Türkiye Finallerinde şampiyonluk için mücadele edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Elbette amacımız bu başarıları artık taçlandırmak ve en az bir kupayı müzemize getirmektir'' diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi