TÜRKİYE Basketbol İkinci Ligi (TB2L) 23'üncü haftasında, Mondi Melikşah Üniversitesi deplasmanda, Mamak Belediyesi Ankara DSİ'yi 74-68 mağlup etti.


Karşılaşmaya hızlı başlayan Mondi Melikşah Üniversitesi, Dendy ve Goldwirenin etkili oyunuyla ilk periyodu 29-17 üstün tamamladı. İkinci periyotta Clark ile etkili olan Mamak Belediye DSİ, soyunma odasına 44-42 önde gitti. Üçüncü periyotta Salih Uğraşan'la etkili olan Mondi Melikşah Üniversitesi, periyodu 59-55'lik üstünlükle kapattı. Goldwirenin maçın bitimine son bir buçuk dakika kala bulduğu üçlükle 69-66 öne geçen Mondi Melikşah Üniversitesi, zorlu maçı 74-68 kazandı.


Mondi Melikşah Üniversitesi'nde, Leemire Goldwire 21 sayı 4 ribaunt 5 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Salih Uğraşan 14 sayı 4 ribaunt 2 asist ve Hadi Doğan 11 sayı 3 ribaunt ile galibiyetin mimarları oldu.


Mamak Belediye DSİ'de ise, Jason Clark 24 sayı 5 ribaunt, Nezih Özbakır 14 sayı 3 ribaunt 2 asist ve Murat Kaya 14 sayı 5 ribaunt 2 asist kaydetti.


Maç sonrası basın toplantısında konuşan Mondi Melikşah Üniversitesi Baş Antrenörü Doğan Deniz şunları söyledi: "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Deplasmanlar her zaman zordur. Maça iyi başladık. Bu iyi başlangıcı devam ettiremedik. Sonra bir ara geriye düştük. Hemen toparlanmasını bildik ve bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldık. Oyuncularımı kutluyorum. İyi bir maç oldu. Mamak Belediyesi Dsi'yi de tebrik ediyorum."
Editör: Haber Merkezi