Kayseri Muaythai İl Temsilciliği tarafından Şehit Özel Harekatçı Ahmet Atilla Güneş Muaythai Şampiyonası’nda derece alan ilk gün sporcuları belli oldu. Müsabakaları Kayseri’den özel harekat polisleride izlerken dereceye girenlere ödülleri şehidin meslektaşları tarafından verildi.

Talas Spor Salonu’nda başlayan şampiyonada minikler, yıldızlar gençler kategorilerinde sporcular yarıştı. Kayseri Şehit Özel Harekatçı Ahmet Atilla Güneş Muaythai Şampiyonası’nda Pınarbaşı İlçesi sporcularından 75 kilo Üstgençlerde Cankat Uslu birinci, 36 kilo miniklerde Şikri Çalık birinci, 56 kilo miniklerde Beray Kandemmir birinci, 32 kilo yıldızlarda Esme Nur Ekinci birinci, 36 kilo yıldızlarda İbrahim Sarı birinci, 71 kilo altgençlerde Burak Turgut birinci, 40 kilo altgenç kategorisinde Mustafa Çalık ikinci, 81 kilo altgençlerde Bulut Çömlekçi ikinci ,57 kilo üstgenölerde Gümüş Acarı İkinci ve son olarak da 48 kilo U23 kategorisinde Meliha Nur Uslu'da ikincilik dereceleri alarak Kayseri’yi gururlandırdı.

Şampiyonada ayrıca Gökhan Muslu 65 kiloda, Sercan Koç ve Mustafa Özbek 60 kiloda, Fatih Değer ve İpek Karataş 48 kiloda , Gülistan Turan ve Mehmet Akbulut 75 kiloda , İsa Taşdemir ve Batuhan Tolunbuke 61 kiloda, Emre Aydoğdu ve Firuze Afkan 63 kiloda yarıştı.

Pınarbaşı İlçe kulüp yöneticileri şampiyanaya katılımlarda her konuda yardımcı olan başkan Memduh Uzunluoğlu ve Başkan Yardımcısı Süleyman Şahan ‘a Halk Eğitim Müdürü Mehmet Gültekin’e Kulüp Başkanı Metin Okuyucu ‘ya teşekkür etti. (BGC)

Editör: Haber Merkezi