KAYSERİSPOR, Trabzonspor'lu Mustafa Akbaş ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Mustafa Akbaş'ın yanısıra yarında Galatasaray'lı, Furkan Özçal'ın Kayseri'ye gelerek, kiralık olarak sözleşmeye imzalayacığı açıklandı.

Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, kulüp sosyal tesislerinde yapılan imza töreninde ''Yönetim kurulumuz göreve geleli yaklaşık 1 aylık bir süreç geçti. Bu süre zarfında 6 oyuncuyu kadromuza kattık. Bugün de 7'nci transferimizi gerçekleştiriyoruz. Kadromuzda görmeyi çok istediğimiz ve takımımıza önemli katkılarının olacağını düşündüğümüz, Trabzonspor'dan Mustafa Akbaş'ı bir yıllığına kiralık olarak kadromuza kattık. Bu transferin hem futbolcumuza hem de kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

17 nolu formasıyla medya mensuplarına poz veren ve 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan solbek ve stoper mevkilerinde oynayan genç oyuncu Mustafa Akbaş,'' Tolunay hoca beni arayıp, takımda görmek istediğini söylediğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü, hocayla önceden çalışma fırsatım olmuştu. Burada zaten daha önceden tanıdığım 3-4 arkadaşım var. Takıma hemen adapte oldum. İnşallah bu sene alabileceğimiz en iyi puanlar ve en yüksek seviyede bitirmek istiyoruz. '' şeklinde konuştu.

FURKAN ÖZÇAL YARIN KAYSERİ'DE

Öte yandan, Kayseripor yönetiminin isteği üzerine Galatasaray kulübünün, Furkan Özçal'ı sarı kırmılı kulübe kiraladığı ve Özçal'ın yarın Kayseri'ye geleceği ifade edildi. Furkan Özçal, Tolunay Kafkas'ın 5 yıl önce Kayserispor'da teknik direktör olduğunda sarı kırmızılı formayı giymiş iki yıl sonra Galatasbaray'a transfer olmuştu. Furkan Özçal, geçin sezonda yine Kafkas'ın çalıştırdığı Kardemir Karabükspor'da kiralık olarak forma giymişti.

KOMBİNE BİLETLER 100-200 TL'DEN SATIŞA ÇIKTI

Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, sarı kırmızılı ekibin transferlerinin tüm hızıyla süreceğini belirtti. 3 oyuncu ile temas halinde olduklarını belirten Ortaköylüoğlu , bu arada kombine biletlerin kale arkaları 100 TL, doğu ve batı tribünlerinin ise 200 TL'den satışa çıkarıldığını sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi