Mustafa Tokgöz, ilk attığı tweet’te “Çok yorucu ve stresli bir yolculuk oldu,işimizi kolaylaştıracağımız fırsatları değerlendiremedik, hatalarımız olduğu gibi çokça talihsizlikler yaşadık, her şeye rağmen 4 takımın veda ettiği Süper Lig'de kalmayı başardık. Ama bir daha bu stresi yaşamayacağımıza size söz veriyoruz” diyerek sezonun Kayserispor açısından değerlendirmesini yaptı. Tokgöz, son maçlarda hakemlerle ilgili meseleler hakkında “Hakemler konusunda bizim tavrımız net ama taraftarlarımız iyi ya da kötü görüşlerini paylaşabilir. Hakem raporlarını ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim 2 maç harici aleyhimize net hatalar bulunmuyor” dedi.

“GAZA GELMEYİN, AKLINIZI KULLANIN”

Mustafa Tokgöz, Kayserispor yönetimini istifaya davet eden taraftarlara seslenerek, “Ortada sırf bu kulüp içerisinde olamadığı icin fitne dağıtan, sağı solu arayıp ‘abi destekleyin yıkalım şu yönetimi’ diye yalvaran, hatta ve hatta küme düşmemizi isteyecek kadar alçalan şerefsizlerin gazına gelmeyin, kendi aklınızı kullanın” diye konuştu.

Mustafa Tokgöz’ün açıklamalarına taraftarlardan tepki gecikmedi. “Ks Kapalı Kale” sosyal medya hesabı Tokgöz’e ve Başkan Berna Gözbaşı’na çağrı yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ Berna Gözbaşı başkanın kulübü mali açıdan bir düzene soktuğunu kesinlikle biliyoruz, kulübü ekonomik açıdan bir yere getirdi, belki de yakın zamana kadar mali açıdan en iyi yönetimi sergiledi. Ama sportif açıdan yapılan hataları görmezden gelemeyiz. O kadar çok hata yapıldı ki say say bitmez. Önceki yönetime söylenen sözleri sportif açıdan başkan yapmıştır. Bunları bu taraftar söyleyince, hemen karşısına almasına gerek yok. Bazı şeyleri kabullenin lütfen.

Tokgöz’ün söylediği iddiadır. Bunu söyleyerek bir yere gidemez. Kimse bu isimler açıklamalıdır. Kayserispor taraftarını zan altında bırakmak haddiniz değildir. Ayriyeten küme düşmesini isteyenler kimse bununda söylemelidir. Gerçek Kayserispor taraftarı zaten bunu istemez. Kayserispor taraftarı altında olup kim küme düşmesini istiyorsa da en adi şerefsiz, kahpedir o kadar net. Mustafa Tokgöz taraftarı aşağılamayı bence bırak, ha varsa bildiğin kimse bunlar açıkça söyle.”dedi.

Editör: Haber Merkezi