Muataı şampiyonasına kayseri damgasını vurdu. Ankara’da yapılan ve Kayseri’yi temsil eden Onur Efe Derinyol, gösterdiği performansla göz doldurdu. Selim Küçük nezaretinde maçlara çıkan 58 kilodaki Onur Efe Derinyol, rakiplerini tek tek geçerek başarıyı elde etti.

Kayseri’de yapılan müsabakaları birinci olarak tamamlayan Derinyol, Ankara’daki maçlarda dikkat çekti. Kayseri Performans GYM Spor Okulu Hocası Selim Küçük tarafından eğitilen Efe Derinyol gözünü Türkiye birinciliğine dikti.

Türkiye üçüncüsü olan Onur Efe Derinyol, “ Zor maçlar oldu. Hocam Selim Küçük’ün direktiflerini uygulamaya çalıştım. Rakiplerimiz tek tek geçerek Türkiye üçüncüsü oldum. Çok mutluyum. Kayseri’yi de temsil ettiğim için de gururluyum. Ama daha çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Hedeflerim çok büyük. Önce Türkiye birinciliği daha sonra Türkiye’yi yurt dışında temsil etmek istiyorum. Ama gönlümde milli takımda var. Bugüne kadar bana destek olan öncelikle aileme ve hocalarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Onur Efe Derinyol’un hocası olan Selim Küçük ise, “Kayseri Performans GYM Spor Okulu olarak gençlerimizi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Başarılı gençlerimiz var. Bir çok alanda iddialı olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onur Efe Türkiye üçüncüsü olması bizleri gururlandırdı. “dedi.

Editör: Haber Merkezi