Kayserisporlu futbolcular, gittikleri eğlence yerlerinde Süper Lig'e yükselme sevincini sabaha kadar kutladılar, taraftar da cadde ve sokaklarda tur attılar.

OTOBÜSLE TARAFTARI SELAMLADILAR

Kayserisporlu futbolcular eş ve çocuklarıyla birlikte Kadir Has Stadı'ndaki kutlamaların ardından davul ve zurnaların çaldığı oyun havaları eşliğinde üzerinde, "Şampiyon Kayserispor'' yazılı üstü açık bir otobüse bindiler. Sarı kırmızılı futbolcular, otobüste taraftarlarını selamladılar. Futbolculara kendilerini yaya ve otomobillerle takip eden sarı kırmızılı meşaleler yakan taraftarlar da şampiyonluk turuna eşlik etti. Futbolcular daha sonra sarı kırmızılı balonlarla süslenmiş Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin kullandığı raylı sistem aracılığıyla Anadolu Harikalar Diyarı'na gittiler.


YEMEK YEDİLER


Kendileri için hazırlanmış ziyafet sofrasına oturan futbolcular, Kayseri'nin yöresel yemeklerini tattılar. Futbolcular, ziyafetten sonra yine taraftarları eşliğinde kulübe gittiler, sabaha karşı da evlerine dağıldı.

TAKIM PERŞEMBE GÜNÜNE KADAR İZİNLİ

Kayserispor menajeri Süleyman Hurma, ''Anlımızın teriyle bir şampiyonluk yaşadık. Yönetim, teknik kadro, idari kadro, futbolcularımız bu zorlu görevin üstesinden geldi. Kalan formalite maçımızı Şanlıurfaspor'la oynayıp sezonu tamamlayacağız. Oyuncularımıza perşembe gününe kadar izin verdik'' dedi


Editör: Haber Merkezi