Türkiye futbol direktörü Fatih Terim’in yenilginin teşhisini en iyi yapacak kişi olduğunu belirten Bülent Korkmaz, şöyle konuştu:

"Gruba mağlubiyetle başlamak bizim açımızdan iyi olmadı. Grupta daha çok maç var. En azından 1 puanla dönülse bile iyiydi. Oyuncular ligler başladığından altı yedi hafta ya da beşinci altıncı haftalarda tam performanslarında olurlar. Oyun olarak bir şey dememe gerek yok. Çünkü Fatih Terim, neyin yanlış neyin doğru olduğunu maçtan sonra yapmış olduğu açıklamada belirtti. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet oldu diyerek konuyu özetledi."

GAZİANTEPSPOR DEPLASMANI, ZOR DEPLASMAN

Ligin ilk haftasında Trabzonspor’la sahalarında berabere kaldıklarını. bu hafta oynayacakları Gaziantepspor maçının zor deplasman olduğunu belirten Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:

"Gaziantepspor, Sivasspor deplasmanında kazanmış bir takım. Dolayısıyla her maç gibi, o maçda zor olacak. Biz, milli takımdan gelecek oyuncuları bekliyoruz. Onlarla beraber son iki üç gün taktik ağırlıklı bir antrenman yapacağız. Sakat oyuncularımız şu an var ama yarın daha netleşecek. Hala zamana ihtiyacımız var. Takım yeni yeni oturuyor. Takım ve oyunculardan memnunum. Zamanla her şey daha da iyi olacak." 
Editör: Haber Merkezi