KAYSERİ Erciyes Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, ''Ligin ilk maçında iyi bir görüntü çizen Erciyesspor hepimizi mutlu etti. Hiç yabancısız ve çoğunluğu alt yapıdan oyunculardan kurulu genç ekibimiz bu mücadelede herkes tarafından beğenildi'' dedi.

Havur, yaptığı açıklamada, çoğunluğu altyapıdan kurulu Erciyesspor takımının, sezonun ilk maçında Boluspor önündeki mücadelesini taraftarların beğendiğini bildirdi. İlerleyen haftalarda tecrübenin ön plana çıkacağı için mutlaka işinde başarılı olmuş ve karakterli bir kaç oyuncu takviyesi yapılması gerektiğini kaydeden Havur, ''Kendi öz değerlerimizle yapılacak mücadele her zaman kulübümüz için bir kazanç olacaktır. Hocalarımız ve alt yapıdan yetişen futbolcularımıza sabırla destek vermek en büyük görevimizdir'' ifadelerini kullandı

Futbolcuların başarılı olabilmesi için, şehirden de destek gelmesi gerektiğini vurgulayan Durdu Havur, şunları kaydetti:

''Kulüp başkanımız her konuda yalnız bırakıldığı için maalesef istenilen güçlü görüntü bir türlü ortaya çıkmamıştır. Şehrin ileri gelenleri spora yavan baktığı sürece bir milim ilerleme söz konusu olmayacaktır. Oysa ki şehirlerin en iyi reklam aracı spordur. Valimizin tesis ziyaretinden büyük memnuniyet duyduk. Fakat sadece tatlı ikramı bunun için yeterli değildir. Sayın valimizin organizesinde gerçekleştirilecek olan bir iş adamları toplantısında kulübümüzün sıkıntısının bir bölümünün karşılanması bile çok önemlidir. En basit yöntemiyle deplasman masraflarının paylaştırılması bile kulübümüz üzerindeki büyük bir yükü kaldıracaktır.


Vakit geçmeden bir an önce herkes üzerine düşen görevi yapmalı ve bu değere sahip çıkmalıdır.''


Editör: Haber Merkezi