AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, Ampute Milli Takım oyuncusu, beden eğitimi öğretmeni, kayak sporcusu ve yüzme antrenörü Feyyaz Gözüaçık'ı ziyaret etti. Tekden, ''Azmin elinden hiçbir şey kurtulamaz'' dedi.

Milletvekili Tekden, Gözüaçık'ın gösterdiği azim ve başarıların, diğer engellilere örnek olması gerektiğini ifade etti. Tekden, ''Hayatı sevmek, çalışmak ve azim başarıyı getiriyor. Hiçbir engeli tanımayan Feyyaz Gözüaçık herkese örnek olacak kişiliği ve çalışması sayesinde Ampute Milli takımına kadar yükselmiş beş parmağında beş marifet var. Bizlerin de bu insandan, çalışma azminden alacağımız dersler var. Kendisine başarılar diliyor, her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum'' dedi.

Polonya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda Ampute Milli takımla birlikte ülkemizi temsil edecek olan milli sporcu Feyyaz Gözüaçık da, ''Milletvekilimden Allah razı olsun. Bizi gururlandırdı. Bu anı unutmam mümkün değil. Onların desteğine ihtiyacımız var. Türkiye'de ilkleri yaşatmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.


Editör: Haber Merkezi