KAYSERİSPOR'un yeni gölcüsü Vanderley Dias Marinho, sağlık kontrolünden sağlam çıktı. Brezilyalı futbolcu, ''Kayserispor'un büyüklüğünü Bobo'dan ve Nobre'den duydum. Türkiye'de en az onlar kadar başarılı olmak , kendimi göstermek istiyorum'' dedi

Kayserispor kulübü'nün yeni transferi Vanderley Dias Marinho'nun sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri, Kayseri'deki bir hastanede gerçekleştirildi. Kontrollerde Brezilyalı futbolcunun kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapılarak kan değerlerine bakıldı. Futbolcunun sağlık kontrolleri; akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
2013-2014 sezonunda Maritomo kulübünde gösterdiği 30 maçta attığı 17 golle dikkati çekerek, Oscan Cordozo'nun yerine 2.5 milyon eoruya Benfica'ya transfer olan Vanderley, ''Portekiz ligi, Şampiyonlar ligi maçlarında kendime yer buluyordum. Ama, Kayserispor'un teklifi cazip gelince takım arkadaşım Diego Lopes ile birlikte Kayseri'ye geldik.
Bu kulüpte oynayan Bobo ile Nobre'nin referansları da sarı kırmızılı kulübü seçmemi sağladı. Ayrıca, teknik direktörümüz Tolunay Kafkas'ın beni ısrarla istemesi de bar başka faktör oldu. Süper ligde kendimi gösterip , Bobo gibi Nobre gibi unutulmaz golcüler arasına adımı yazdırmak istiyorum'' diye konuştu.




Editör: Haber Merkezi