Kayserispor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Bülent Uygun’un takımın başında çıktığı üç maçtan ikisini (Sivasspor ve Başiktaş) 4-1 yenilgiyle kapatması taraftarda hayal kırıklığına neden oldu. Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında hedefinin Şampiyonlar Ligi Kupası almak olduğunu açıklayan Bülent Uygun, ‘’Önce Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Gayet istekli ve arzulu oynadılar. Onun dışında kırılma anları olan bir maçtı. 2 golde VAR'daki varamadı. VAR'daki göremedi. 4. golde elle oynama var. Yapacak bir şey yok. Sonucunda mağlup olduk’’ ifadelerini kullandı.

Kayserispor taraftarı sosyal medya üzerinden maçtaki hakem hatalarıyla ilgili tepkilerini dile getirdi. Beşiktaş’ın 2’inci golünde Caner Erkin tarafından çizgiden çevrilen topun sahayı terk ettiğini belirten sarı kırmızılı taraftarlar, golün geçersiz sayılması gerektiğini savundu. Maç sonunda Başkan Berna Gözbaşı’nın ‘’Hakem hatalarıyla ilgili konuşmak istemiyorum’’ sözleri de taraftarları çileden çıkardı.‘’Kayserispor’un hakkını kim savunacak?’’ sorusuna yanıt arayan taraftarlar, Berna Gözbaşı’nın yeterli bir başkan olamayacağını söyledi.

Türkiye’nin ilk kadın futbol kulübü başkanı olan Berna Gözbaşı’nın, ‘’Başkan arayışında hiçbir erkek istemedi yoksa kalmazdı bana. Takım son sırada olmasaydı erkekler bana bırakmazdı’’ açıklaması da tepkilere neden oldu. 7 Aralık’ta Kongre’ye gidecek olan Kayserispor’da farklı adaylarında başkanlık yarışına katılması gerektiğini savunan taraftarlar, ‘’Kayserispor, kimsenin babasının malı değil. Çıkar ilişkileriniz için Kayserispor’u kullanmayın’’ dedi.

Haber: Kübra Hasçalık

Editör: Haber Merkezi