Cesaretli ve çalışkan bir yapıya sahip olduğunu anlatan 2 çocuk annesi Özdin, mahalle halkına hizmet için yola çıktığını anlattı.

Özgür Özel'i vazgeçirdi, herkesi evine yollattı Özgür Özel'i vazgeçirdi, herkesi evine yollattı

Talas Mahallerinde çok sayıda muhtar adayı ortaya çıkarken, 43 yaşındaki Kadin Özdin’de, Yeni Doğan mahallesinde muhtar adayı olduğunu açıkladı. Hazırladığı broşürleri vatandaşlara dağıtan, Özdin, iyi bir eş, iyi bir anne ve en önemlisi de iyi bir yurttaş olarak kadının gücünü siyasal alanda da göstermek için muhtar adayı olduğunu söyledi. Mahallenin sorunlarını bildiğini anlatan eğitimci Kadin Özdin, “Masa başında değil, yanınızda, ev ev gezerek, sorunları dinleyerek, muhtaç durumda olan, yaşlı, engelli, dul ve yetim vatandaşlarımızı tespit ederek, yardımların zamanında ulaştırılmasını sağlayacağım. Başarının mutlak yolunun çalışmaktan, samimiyet ve dürüstlükten geçtiğine inandığım için aday oldum. Bu ve daha birçok nedenle komşularımızın desteğine ihtiyacım var.

Bu güne kadar Eğitim camiasında öğretmen olarak çalıştım. İnsan ilişkilerine önem veren, sorun ve sıkıntıların karşılıklı diyalogla çözüme ulaştırmayı amaçlayan, atılan her adımdan mutluluk duyan ve bu mutluluğu paylaşan birisiyim. 2’si bayan olmak üzere 8 muhtar adayı var. Mahallemde oturan vatandaşların oylarını bekliyorum” dedi. 
Haber-Selahattin KARAKOÇ

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ