TÜBİTAK Heyeti Başkan Çelik'i ziyaret etti

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Bilim Merkezi'ni görmek üzere Kayseri'ye gelen TÜBİTAK Heyeti, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette pek çok alanda öncülük yapan Kayseri'nin bilime de öncülük yapacağı vurgulandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret eden TÜBİTAK heyetinde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın Danışmanı Salih Koca ve TÜBİTAK Bilim ve Toplum Daire Başkanı Ahmet Uludağ yer aldı. Kayseri'nin Türkiye için önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Salih Koca, "Kayseri örnek ve güzel bir şehir. Böyle bir şehirde belediye başkanlığı yapmak elbette zor. Sizden önceki başarılı belediye başkanlarınızdan aldığınız bayrağı ileriye taşımanız gerekiyor. Allah yardımcınız olsun. Şehri gezdik. Gerçekten çok güzel hizmetleriniz var. Yapılan her şey çok güzel ve kalıcı" dedi.

Bilim Merkezi'nin de çok güzel olduğunu ve Kayseri'ye yakışacağına inandığını ifade eden Koca, "Kayseri şehri birçok güzel şeye öncülük etmiştir. İnşallah bilime de öncülük eder" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de bir belediye başkanı için en önemli şeyin görevi bıraktıktan sonra yaptıkları için insanlardan dua alması olduğunu söyledi. Bu niyetle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Allah rızasını gözeterek bu vatan ve bu millet için yapılması gerekenleri yapmaya çalışıyoruz" dedi.



Editör: Haber Merkezi