Bildiğimiz birçok meslek, iş alanı ve anlayışı yerini çok farklı bir döneme, mekâna bırakıyor. Sayın Valimizin Merkezin dışında yeni bir çalışma ofisi oldu.

Yeni neslin iş anlayışındaki ofis mekânı, yaratıcılık ve yenilik haline gelirken çalışma alanları da mümkün olduğunca sınırsız, daha özgür alanlara dönüşüyor. Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek’in Talas merkezli kurduğu Valilik çalışma ofis ve etkinlik alanları bu anlayışın en iyi örneği. Sayın Vali beyin oluşturduğu bu ofis, daha çok oksijenli, havadar keyifli bir çalışma ortamını sağlıyor olacak.

- Böyle bir ofis açmak aklınıza nereden geldi?

- Kendi ihtiyaçlarınızdan değil, halka hizmet akışının sağlanması arzusuyla yola çıkığınız muhakkak. Sayın Vali çalışma ofisi olarak Kayseri Merkezin dışında, ilk defa Talas’ta çalışma ofis hizmeti vermeye başladı. Kayseri için çok yeni bir Valilik ofisinin olmasına halkın ilgisi olumlu oldu. Vali beyin bu tür mekânlarla mesai arkadaşlarına çalışma ruhunu farklı aşılayacağını görmek mümkün. Vali beyin, yarattığı pozitif etki sayesinde kısa bir sürede çok güzel işlere de imza atılacağı muhakkak. Bunun neticesinde hem artan talebe karşılık alternatif olanaklar yaratmak hem de kafasında oluşan ve daha büyük hizmetlere imza atabilecek, projeleri gerçekleştirebilmek adına ikinci bir mekân oluşturulmuş oldu.

Böylece Talas’ta ki ofis memleketimizin ihtiyaçlarına daha fazla katkı sağlayıp, daha çok hizmet katkısı sunulacak. Yeni mekân da özgün iş fikirleri ve yenilikler için bir başlangıç noktası olması güzel bir gelişme.

Bu mekânda, verimli mesailer olması dileğimizdir.

Haydi hayırlısı…