Türkiye Büyük Millet Meclisi, neredeyse iki haftadır milletin nefes borusunu kapatacak bir yasal düzenleme için mesai yapıyor.

Özellikle Sosyal Medyanın işlevsiz hale gelmesini sağlayacak 29. Maddeye geldi tıkandı.

Kulislerden gelen bilgilere göre, AKP’nin önde gelenleri de bu maddenin yumuşatılmasından yana ve CHP ile bu konuda görüşmeler yaptılar.

Ancak MHP Genel Başkan Yardımcısı, hemşehrimiz, Yozgat’ın Gururu!, eski bakan Taner Yıldız’ın amcaoğlu Feti Yıldız “Bu maddeden bir adım dahi geri atmam” diye direnmiş.

Bunun sonucu olarak da Türkiye Büyük Millet Meclisi hareketli bir gece yaşadı.

İktidar ve destekçisinin dikensiz gül bahçesinde seçime gitme hayalinden ibarettir bu yasal düzenleme.

Zira bu iktidar ve MHP yargı altyapısını oluşturduktan sonra böyle bir yasal düzenlemeyi yasalaştırmak istiyor.

Hem de Anayasaya yüzde yüz aykırı bir düzenleme için harcanıyor bu çaba.

Hem de, ülkenin kurucusu olduğu MHP’lilerce de her fırsatta dillendirilen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, basın özgürlüğü konusundaki hassasiyeti bilindiği halde. Hem de “Basın hürdür, sansür edilemez” İlkesi Anayasada yer aldığı, yer bulduğu halde.

İnsan Allah’tan korkar.

Demokratım diyeceksin, demokrasiye açılan nefes kanallarının sonuncusunun vanasını da kısacaksın, kısmaya çalışacaksın.

Her, Siyasetçi, bu gün yaptıklarının utancını yarın yaşayabileceğini aklından çıkarmamalı.

Nasıl ki, yakının Taner Yıldız yıllarca teröristin kullandığı elektriğin parasını sana-bana ödetmenin utancı ile yaşıyor ve yaşayacaksa, çıkarılmak isteyen yasa da bu saatten sonra benim için, ‘Yozgatlı Feti YıLdız Yasası’ olarak akıllarda kalacaktır.

Yarattığınız yargı, dolar 8 lira iken 10 lira olacak diye tahmin yapanları, dolar 18 lira iken yargılayan bir yargı.

Ama yüzbinlerce, milyonlarca demokrat, cumhuriyetçi, vatansever olarak biz söz veriyoruz.

Hırsıza ‘Hırsız’, Namussuza ‘Namussuz’, ahlaksıza ‘Ahlaksız’, Satılmışa ‘Satılmış’, Sapığa ‘Sapık’, Teröriste ‘Terörist’ demeye devam edeceğiz.

Bedeli Hapiste yatmak da olsa.

Sadece bu kadar mı, “İktidara sırtını dayayıp, Yıldızlı himaye sayesinde, Türk Çiftçisinin malı olan Şeker Fabrikalarının, kamunun imkanlarını bir avuç fırıldağın çıkarları için hoyratça kullanan ‘Fetö Yamakları’ adalete hesap verene kadar yazmaya çizmeye devam edeceğiz.

Zira biz biliyoruz ki, bu yasa Türk Milletinin sesini kısmak için çıkıyor, ama temel amaç ‘Sedat Peker’in seçim öncesi yayımlayacağı çapraz ilişkiler! Kaseti ve kasetlerini yayınlamayı önlemeye yönelik bir yasa girişimidir.

Bu millet her şeyin farkında.

O nedenle, tüm muhalif kanalları tıkasanız, kapatsanız bile işaret diliyle de olsa ulaşacağız gerçeklere ve ulaştıracağız gerçekleri bu milletin tamamına.

Milli gelirin yüzde 41’i nüfusun yüzde birin eline geçmiş bir ülkede, basına ve sosyal medyaya sansürün en acımasızını getirmek, acziyetin, çaresizliğin ve tükenmişliğin bir sonucudur.

Ve göreceksiniz, bu yasanın altında kalacaksınız.

Zira Abdülhamid’den bu yana basının sesini kim kısmaya çalıştı ile, kendi siyasal sonunu hazırlamıştır.