Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Kentsel Dönüşüm Alanı’nda İlçe Belediye Başkanı Doğan Ekici tarafından karşılandı. Başkan Mustafa Çelik’in Hacılar’da yaptığı incelemelere Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da katıldı. Kentsel dönüşüm alnında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Çelik, kentsel dönüşümde gelinen noktayla ilgili bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm alanından sonra kentsel dönüşüm ofisine geçerek hazırlanan projeleri maketler üzerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Hacılar Sohbet Evi’ni de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Hacılarlı vatandaşlarla çay içen Başkan Çelik bir süre sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar Kadın ve Gençlik Merkezi’ne de bir ziyarette bulundu. Eşi İkbal Çelik ile birlikte Kadın ve Gençlik Merkezi’ne giden Başkan Çelik, KAYMEK tarafından açılan kurslardaki kursiyerlerin çalışmalarını takip etti. Başkan Çelik, kursiyerlerle bir süre sohbet ederek açılan kurslar ile Kadın ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikler hakkındaki görüşlerini aldı.

Editör: Haber Merkezi