Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti. Başkan Özhaseki ve konuk Başkan Güvenç Hürriyet Mahallesi'nde Cuma namazını birlikte kıldıktan sonra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da katılımıyla Hürriyet Pazaryeri'ni ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde harita üzerinde Kayseri'yi anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, konuk Başkan ile makamında bir süre görüştü.

Başkan Özhaseki ve Başkan Güvenç daha sonra Cuma namazı için Hürriyet Mahallesi'ndeki Hürriyet Meydan Camii'ne geçti. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın da katılımıyla Cuma namazını Hürriyet Mahallesi'nde kılan Özhaseki ve Güvenç namaz çıkışı vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların Başkan Özhaseki'ye büyük ilgisi vardı. Başkan Özhaseki kendisine gösterilen sevgiden dolayı uzun süre cami önünden ayrılamadı.

BAŞKAN ÖZHASEKİ'DEN ÖĞRENCİLERE KARNE HARÇLIĞI


Bu sırada Burhan Dinçbal Ortaokulu'nun Okul Aile Birliği yöneticileri Başkanların yanına gelerek okullarına spor salonu istedi. Başkan Büyükkılıç, hanımlara spor salonu sözü verdi. Diğer yandan Başkan Özhaseki'nin yanına gelerek karnesini gösteren öğrenciler oldu. Başkan Özhaseki, bunun üzerine çocuklara karne hediyesi olarak harçlık verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç daha sonra Hürriyet Pazaryeri'ni ziyaret etti. Pazarcılarla ve vatandaşlarla selamlaşan ve zaman zaman onlarla sohbet eden Başkan Özhaseki, pazarcı esnafından elma alarak vatandaşlara ikram etti.


Editör: Haber Merkezi