Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Organize Sanayi Bölgesi (OSB )Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'ı makamında ziyaret etti.OSB Başkanı Tahir Nursaçan'a görevinde başarılar dileyen Çelik, şehrin büyümesi için birlikte çalışacaklarını ifade ederek, "Genç ve dinamik bir ekiple, sanayicinin ihtiyaçlarını karşılayacak iyi bir yönetim sergileyeceğinizden eminim. Her zaman söylediğimiz gibi, yönetim dinamiklerinin birbiriyle uyum içerisinde olması çok önemli. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da, OSB ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Karşılıklı olarak ihtiyaçlarımızı belirleyip, çözüm yollarını arayacağız" dedi.

Sanayicinin çalıştırdığı her kişinin, devletin üzerinden alınmış bir yük olduğuna dikkat çeken Çelik, "Bizim sizlerden en büyük beklentimiz istihdamın artırılması. Sizler de bunu sağlıyorsunuz. Çalıştırdığınız her kişi, devletin omzundan alınmış bir yük gibi. Dolayısıyla, bu yükün altına siz omuz veriyorsunuz. Biz de, sizden gelecek her türlü talepte yanınızda olmaya gayret edeceğiz inşallah" diye konuştu. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da, ticaret ve sanayinin içinden gelen bir Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Yılda 12 tane uluslar arası fuar düzenleyerek sanayinin büyümesi için çalıştıklarını dile getiren Nursaçan, şöyle konuştu:

"Daha önce sizinle paylaştığımız ve desteğinizi aldığımız bir fuar merkezi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yılda en az 12 tane uluslararası fuar düzenleyerek, hem sanayideki ivmesine hem de küçük ve orta ölçekli sanayinin büyümesine vesile olacak adımları atmak istiyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi el ele, birlik ve beraberlik içerisinde Kayseri'yi hak ettiği yere taşımak için çalışacağız.”
Editör: Haber Merkezi