Kayseri’nin Talas ilçesinde kaybolan “Kızım” adlı bir kedi sosyal medya üzerinden aranıyor. Vatandaşlar kedinin bulunması için seferber olurken kedinin sahibi Hasan Basri Yılmaz da, kameralardan kedilerinin pencereden atladığını belirterek,müjdeli haberi beklediklerini söyledi.

Talas Bahçelievler Mahallesi’nde oturan bir kişinin kaybettiği kedi için Kayseri’de vatandaşlar sosyal medya üzerinden alarma geçti. Kediyi bulmak için vatandaşlar birbirleri ile haberleşip, ihbarlarını sosyal medya üzerinden aktarırken, kedi sahibi İnşaat Mühendisi Hasan Basri Yılmaz ise önceki gün kedinin 1. kattaki evlerinin penceresinden sokağa atladığını binanın güvenlik kameralarından gördüklerini söyledi. Yılmaz, “10 aylık olan ve 6 aydır bizimle olan kedimiz, Talas Bahçelievler’deki evimizden önceki gün saat 21:00 sıralarında kedim kayboldu. Sonra kameradan görüntüleri izledik ve pencereden atladığını gördük. Arıyoruz, değişik ihbarlar geliyor ama şu ana kadar ulaşamadık. Anayurt bölgesinde de görenler olmuş. Müjdeli haberi bekliyoruz. İnşallah kavuşuruz birbirimize. Tasmasında da numaram yazıyor, görenlerden 0554 760 93 95 nolu telefona haber vermelerini rica ediyorum” dedi.

“KEDİYE KIZIM DİYE SESLENDİĞİNİZ DE YANINIZA GELECEKTİR”

Diğer yandan kaybolan kedisi için sosyal medyanın yanı sıra değişik yerlere kayıp ilanları da veren Yılmaz, ilanın üzerine de şu ifadeleri yazdı: “Ev kedimiz kayboldu. Boynunda pembe renk, zilli tasması var. Genel olarak beyaz renkte, kuyruğu kahve kafasında da kahve lekesi var. Bulanların, görenlerin 0 554 760 93 95 bu numaraya çağrı atmaları yeterli. Yaptığınız iyilik maddi, manevi olarak karşılıksız kalmayacaktır. Kediye kızım diye seslendiğiniz de yanınıza gelecektir. Teşekkürler”

Editör: Haber Merkezi