Covid 19 salgını ile mücadele sürecinde sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı hafta sonu Kent Ekmek büfeleri açık olacak ve Kent Ekmek araçları şehir merkezinin tüm mahallelerinde ekmek dağıtımı yapacak. Toplu ulaşımda hafta sonu çalışacaklar için gerekli planlamalar yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kent Ekmek, sokağa çıkma kısıtlamasının yapılacağı cumartesi ve pazar günleri de halkın hizmetinde olacak. Kent Ekmek üretim tesislerinde el değmeden ve hijyenik ortamda üretilen ekmekler sokağa çıkma yasağının uygulanacağı iki gün boyunca hem büfeler hem de gezici ekipler vasıtasıyla halkın ayağına götürülecek. Kent Ekmek büfeleri cumartesi ve pazar günü 10.30 ile 18.30 arası açık olacak. Kent Ekmek araçları da tüm mahallelerde 12.00 ile 19.00 saatleri arasında ekmek dağıtımı yapacak.

Toplu ulaşımda da gerekli düzenlemelere gidildi. Sokağa çıkma kısıtlamasının yapılacağı cumartesi ve pazar günleri, başta sağlıkçılar olmak üzere çalışmak zorunda kalanlar için otobüsler ve raylı sistemde düzenlemeler yapıldı.

Editör: Haber Merkezi