Eğer ‘’denizden babam çıksa yerim” diyenlerdenseniz bu mekan tam size göre… Balığın en lezzetlisini yiyebileceğiniz ilk mekan Talas’ta İstanbul balık restoranı.

İSTANBUL BALIKÇISI

Kayseri’nin gözde balıkçılarından olan İstanbul Balıkçısı salaş ve uygun fiyatlı balıkçı arayanların uğrak yeri. Öyleki Atatürk Bulvarı üzerindeki resroranın önünde uzun kuyruklar görürseniz şaşırmayın.

Alkol olmayan mekanda çok sayıda meze ve balık çeşidi mevcut.Meze tabağından balık çeşitleri seçerek tabağınızı doldurabilirsiniz.Yemek sonrası kabak tatlısı ile birlikte çay keyfi yapmayı unutmayın.

BU LEZETİ MUTLAKA TADINIZ

Ülkemizin üç tarafının denizlerle çevrili olması deniz mahsulleri açısından da pek çok lezzeti kolaylıkla tadabilmemizi sağlıyor.Denizin derinliklerinden gelen bu lezzetleri sunumlarıyla farklı kılan Talas’taki İstanbul balıkçısı Restoranı ise İlçenin gözdesi olmaya aday.

İşte herkese balığı sevdiren İşletme sahibi Güntaç Kurt,”özellikle ailece balık yemenin keyfini çıkarmak için ideal bir mekan oluşturduk.Müşterilerimize balık çeşitlerimizle lezzetler sunmaya başladık.Balık yemeyi sevenleri ve üniversite öğrencilerimizi mekanımıza bekliyoruz.”dedi.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi