Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği bölümü öğrencileri, 4 Kasım’da gerçekleştirdikleri 3.kıyafet gösterisinin Kayseri’de ve Türkiye genelinde gördüğü ilginin ardından kutlama yaptı.

Restoranttaki kutlamada gençler doyasıya eğlendi ve başarılarını kutladılar.




GECEYE ÖZEL SÜRPRİZ HEDİYELER
Kutlama öncesi öğrenciler adına konuşan 4. Sınıf öğrencisi Özlem Akyürek, “Defilede istediğimiz başarıyı elde ettik.” dedi.
Akyürek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Defilede istediğimizi elde ettik. Bunu kutlamak üzere burada toplandık. Hocalarımızın teşvik etmesi ile bir yemek düzenledik. 50’ye yakın kişi ile defilemizi hazırlamıştık.Ancak şu an burada defileye katılan bütün arkadaşlarımız yok. Yine de arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu burada. Bu etkinlik dördüncü sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir etkinliktir. Yemek sonrası ise kareoke yapacağız. Bunun yanında eğlence amaçlı arkadaşlarımız birbirleri hakkında düşüncelerini yazdı. Az sonra bunları okuyacağız. Müzik eşliğinde oynayacağız. Geceye özel üç özel hediyemiz de var. Boyner’den 50 TL’lik hediye çekimiz var. Çift kişilik sinema bileti ve Lider’den iki kişilik sabah kahvaltımız var.”


Kutlama programı içerisinde Karaoke, çekilişle 3 kişiye süpriz hediyeler, mikrofonla konuşma yapmak isteyen arkadaşlara konuşma imkanı, akşamın devamında istek parçalarla eğlenceler... Dans ve müziğin buluştuğu kutlama programında oldukça renkli görüntüler çıktı ortaya.

Kayseri Yerel Haber Ailesi olarak, gençlere okul ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haber : Şevket TEKİN – Derya SAVAŞ


 
Editör: Haber Merkezi