Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Berat Kandili dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Hiçyılmaz, Berat Kandili mesajında "Berat Kandili, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındığımız, ilahi lütuf ve bereketlere eriştiğimiz müstesna zaman dilimlerinden birisidir" dedi.

Hiçyılmaz mesajında; bu tür gün ve gecelerde, dini ve toplumsal hayatımızda ilahi af, mağfiret ve rahmet temennilerinin zirveye ulaşması, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşanması gerektiğini vurguladı.

Hiçyılmaz, “Bu gece anne, baba ve akrabaların kandilleri tebrik edilmeli, hayır duaları alınmalıdır. Fakir ve muhtaçlara imkânlar nispetinde yardım eli uzatılmalıdır. Unutmayalım ki, paylaşılmayan sevinç ve mutlulukların insan için fazla bir anlamı yoktur” diye konuştu.

Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:

"Kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Esasen bu gibi mübarek gün ve geceler, yanlışlarımızın farkına varıp doğru istikamete yönelebildiğimiz ölçüde bizim için bereketli ve kazançlı zaman dilimleri olacaktır. Bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile tüm üyelerimizin ve Kayserililerin mübarek Berat kandilini kutlar, selam ve saygılarımı sunarım."

Editör: Haber Merkezi