Büyükşehir Belediyesi Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapmakta olduğu Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi inşaatı için ikmal ihalesi düzenledi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 215 bin TL olan ihaleyi İl Müftüsü Ali Maraşlıgil de takip etti. İhaleye katılan Altaş Yapı 847 bin 164 TL'lik teklif verdi.

İKİ İLÇEYE 10 FUTBOL SAHASI

Büyükşehir Belediyesi, ilçeler ve bağlı mahallelerin ihtiyaçlarını gidermek için ihalelerini sürdürüyor. Pınarbaşı ilçesine bağlı Çördüklü, Kaman, Şabanlı, Yukarı Borandere, Kayaaltı, Karakuyu ve Panlı mahalleleri ile Sarız'a bağlı Kırkısrak, Kuşçu ve Damızlık mahallelerine mini futbol sahası yapılması işi ihale edildi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 830 bin 491 TL olan ihaleye 6 firma katıldı. İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle:

Hüseyin Çakmak-İbrahim Malkoç İş Ortaklığı: 1 milyon 263 bin TL
Oğuz İnşaat: 1 milyon 354 bin TL
Köşedağ Mimarlık-Atila Başkurt İş Ortaklığı: 1 milyon 360 bin TL
Mart Mimarlık: 1 milyon 526 bin TL
Şeref Arık: 1 milyon 660 bin TL
Başaran İnşaat: 1 milyon 668 bin TL
İhale, komisyon tarafından yapılan incelemenin ardından neticelenecek.

BÜYÜKŞEHİR YEŞİLHİSAR'A PARK YAPACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin ilçelerde yaptığı yatırım toplantılarında belirlenen ihtiyaçlardan birisi daha gideriliyor. Yeşilhisar ilçesine park yapılması işi Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edildi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 519 bin TL olan ihalede iki firma teklif verdi. Gökışığı İnşaat-Salih Fidan İş Ortaklığı 1 milyon 345 bin TL'lik teklif verirken, Ahmet Taşkıner'in teklifi 1 milyon 394 bin TL oldu.

İhale, komisyon tarafından tekliflerin incelenmesinin ardından neticelenecek. 
Editör: Haber Merkezi