Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi tarafından, yurtdışından gelen öğrencilerle kaynaşma pikniği düzenlendi. Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin yanı sıra, çeşitli liselerden de öğrenciler katıldı.

Barsama piknik alanında gerçekleştirilen organizasyona öncülük eden Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Şubesi İmam-Hatipler Komisyonu Başkanı İsmail Hulusi Uç, yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğin önemine değindi. Amaçlarının öğrencilerin birbirleriyle kaynaşması olduğunu belirten Uç, şöyle konuştu: “Bugün buraya geliş amacımız sizlerin güzel vakit geçirmelerine ortam oluştururken ümmet bilincimizin oluşmasını sağlamaktır. Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) çizdiği yolda adımlar atmaya gayret ediyoruz. Onun buyurduğu gibi “Ey Allah’ın kulları, kardeş olun” hadisi gereğince bir araya geldik. Yaptığımız bu çalışmaların bereketli olmasını niyaz ediyoruz. Bu çalışmalarımız ilk değil, son da olmayacaktır. Yapacağımız tüm etkinliklerde kapılarımız sonuna kadar açık. Çalışmaların hepsine katılımlarınızı bekliyoruz.”

Gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için gayret ettiklerini dile getiren AGD Kayseri Şube Başkanı Vacit Kip ise, "Havaların ısınmasıyla birlikte, öğrencilerin hem tanışıp kaynaşması, hem de doğa ile iç içe vakit geçirmesi için böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin, en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Bu sebeple, AGD olarak sürekli aktif durumdayız. Yaptığımız bu etkinlikte de, lisedeki gençleri bir araya getirerek, hem kardeşlik bağını kurmak hem de keyifli vakit geçirmelerini sağlamak istedik" ifadelerini kullandı.

Renkli görüntülere sahne olan piknikte, öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi