Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği Kayseri Klasik Oto ve Motorlu Taşıtlar Müzesi oluşturmak için çalışma başlatıyor.

KAYSERİ KLASİK OTOMOBİL MERKEZİ HALİNE GELECEK

Derneğin ilk Genel Kurulu’nu, 11 Ekim 2014 Cumartesi günü yaptıklarını belirten dernek başkanı A. Kemal Nakipoğlu, dernek hesaplarının üyelerin incelemesine sunulduğunu, 2014 faaliyetlerinin onaylandığını ve 2015 yılında yapacakları faaliyetler için de yetki aldıklarını bildirdi.

Nakipoğlu, ‘’Ülkemizde ve bölgemizde antika ve klasik otomobil, kamyon, kamyonet, motosiklet ve bilumum motorlu araçlar, turizm ile ilgili olarak da karavan ve kamp sevgisini, kullanımını ve muhafazasını sağlamak, tüm dünyada ve Türkiye’de şehrimizi klasik otomobil merkezlerinden biri haline getirmek amacıyla kurduğumuz Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği’nin ilk genel kurulumuzu yapmanın gururunu yaşıyoruz. 15 Ağustos tarihinde yapılan açılış sergisiyle faaliyetine başlayan derneğimiz, 30 üye ve 50’den fazla araç ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Erciyes Üniversitesi ile yaptığımız ön görüşmeler neticesinde, Kayseri Klasik Oto ve Motorlu Araçlar Müzesi oluşturmak üzere çalışmalarımız da başlamıştır. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda yaptığımız Kayseri gezisinde karşılaştığımız yoğun ilgi, çalışma şevk ve gayretimizi bir kat daha artırmıştır’’ dedi.

Genel kurulda yapılan seçimler sonucunda derneğin yeni Yönetim Kurulu, A. Kemal Nakipoğlu, Ahmet Eriştiren, Umut Yılmaz, Fikret Ersolak ve Fuat Maktav’dan oluştu.
Editör: Haber Merkezi