Kayseri Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Vakfı tarafından 11 Ocak’ta ‘Dört Ses Bir Nefes’ konseri düzenleniyor. Konserinden elde edilecek gelirinin tamamı ‘Bir öğrenci de sen okut’ kampanyası kapsamında burs olarak dar gelirli öğrencilere dağıtılacak.

Kayseri Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Vakfı Derneği tarafından 11 ocak 2020 Cumartesi günü saat 19.00’da Kadir Has Kültür Meerkezin’de düzenlenecek olan”Dört Ses Bir Nefes” konserine ülkenin yetiştirdiği önemli sanatcılardan Metin Karataş,Tolga Sağ,Muharrem Temz ve Özlem Taner katılacak.Bu konser için satılan biletlerden elde edilen gelirin tamamı’Bir öğrenci de sen okut’ kampanyası kapsamında öğrencilere burs olarak verilecek.

YILDA 50 ÖĞRENCİYE BURS

Kayseri Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Vakfı Başkanı Sadık Genç,denreğin sosyal etkinlik kapsamında böyle yararlı ve her yıl daha fazla öğrenciye katkı sunmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.Derneğin faaliyelerinin öğrencilere önemli katkı sağladığını belirten Sadık Genç,Kayseri Yerel Haber’e şu açıklamalarda bulundu:

"Bu güzel fikir ve konser sayesinde, daha çok öğrencimize burs olanağı sunabileceğiz. 'Bir öğrenci de sen okut' kampanyamız sayesinde ar gelirli öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatlarına katkıda bulunmanın yanı sıra öğrencilik hayatlarının rahat geçmesine bir nebze de olsa olanak sağlıyoruz. İnanıyoruz ki yardımseverliği, gönüllülüğü esas alarak ve derneğimizin tüm dinamiklerini harekete geçirerek oluşturduğumuz bu sinerji, kartopu gibi büyüyerek amacına hizmet edecek ve daha çok öğrencimize can suyu olacak. Bu konseriden elde edeceğimiz tüm gelirin tamamını öğrencilerimize burs olarak vereceğiz”dedi.

HABER-SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi