Kayserili Ülkücü İş Adamı Behsat Önder’in satın aldığı Kozaklı Bizz Termal Otel, 11 Kasım 2019 tarihinde hizmete başlıyor. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Önder, gecesini gündüzüne tesisi açtıklarını ve tüm mağduriyetleri gidereceklerini açıkladı.

Kayserili Ülkücü İş Adamı Behsat Önder’in satın aldığı Kozaklı Bizz Termal Otel, 11 Kasım 2019 tarihinde hizmete açılıyor. Öncesinde hak sahibi olanların ve mağduriyet sahiplerinin tüm haklarının korunacağını duyuran Önder: “Eski adı ile Kozza Termal, yeni adıyla Kozaklı Bizz Termal Otel’in yönetim ve mülkiyet haklarının tarafımıza geçtiğini daha önce kamuoyuna duyurmuştuk. O günden bugüne kadar gece gündüz çalışarak otelimizin tadilat ve tamirat çalışmalarını bitirerek açılış aşamasına gelmesini sağlamış bulunmaktayız. Tesisimizi Yüce Allah’ın izniyle 11.11.2019 tarihi itibari ile üyelerimizin hizmetine sunacağız. Öncelik olarak uzun zamandır bugünü bekleyen tüm devre mülk sahibi hissedarlarımıza ve tüm dostlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tamamen milli ve manevi hassasiyetleri gözeterek bu işe başlamış bulunmaktayız. Milli bir servet olan ve âtıl bir şekilde kaderine terkedilen tesisin yeniden işler hale gelmesi bölge ve ülke ekonomisine kazandırılacak olması ve birçok insanın mağduriyetinin giderilecek olması bizim için en önemli kazanımdır” ifadelerini kullandı.

Bugünden itibaren rezerve işlemlerini başlayacağını söyleyen Ülkücü İş Adamı Behsat Önder: “Bugün itibari ile randevu ve rezervasyon işlemleri başlayacak olup yetkili arkadaşlarımız üyelerimiz ve hissedarlarımıza ulaşacaktır. Hiçbir hak kaybının olmayacağını ve tüm hissedarlarımızın ve üyelerimizin haklarının aynı şekilde devam edeceğini ve mağduriyetlerinin giderileceğini belirtmek isteriz. Ayrıca bu süreçte bizlerin her zaman yanında olup emeklerini esirgemeyen başta Kozaklı Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu’na ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere inanıp güvenen, bizlere manevi olarak destek olan tüm dostlarımız ve üyelerimizde ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi