Kayseri Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, İletişim Semineri programı kapsamında Alanya’da bir araya geldi. 2 gün süren seminer programı, Uzman Eğitimci Adnan Erbaş’ın katkılarıyla gerçekleştirildi.

Eğitim semineri programı hakkında bilgi veren Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerinin iletişim becerilerini geliştirecek ve daha etkin olmalarını sağlayacak böyle önemli bir eğitimi düzenledik.Seminer programı kapsamında; Kurum Kültürü, İş Yaşamında İletişim Biçimleri, İletişim Yöntemlerinin Etkin Kullanılması gibi 11 ayrı başlıkta eğitim gerçekleştirildi” dedi.

Eğitim faaliyetlerini önemsediklerini ve sürekli hale getirdiklerinin altını çizen Hiçyılmaz, “Oda yönetimi olarak, gerek personelimiz gerekse de yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin ihtiyaç duyulan her konuda eğitim alması için özenli çalışmalar yürütmekteyiz. İletişim Semineri programımız da bu kapsamda gerçekleştirilmiştir. Eğitim programının katılım sağlayan üyelerimize yararlı olduğunu kanaatindeyim. Üyelerimizden gelecek tüm eğitim taleplerine açık olduğumuzun da bilinmesini isterim. Eğitime katılan üyelerimize ve Uzman Eğitimci Adnan Erbaş’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi