Kocasinan’ın doğal güzelliklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yaptıklarını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kıymetli hemşehrilerim, evlerimizde kalmaya devam ediyoruz. Uyarıları dikkate alıyoruz ve mecbur kalmadıkça evlerimizden dışarı çıkmıyoruz. Bizler, sizlerin sağlığı için yoğun gayret sarf ediyoruz.” dedi.

Alınan tüm önlemlere hassasiyetle uyan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Çolakbayrakdar, “Tüm tedbirler, sizin içindir. Evimizde kalmaya devam ediyoruz. ‘Evde kal, sağlıkla kal’ sloganını yeniden hatırlatmak istiyorum. Unutmayalım ki alınan bu önlemler, hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı açısından son derece önemli ve değerlidir. Evlerimizde kaldığımız süreç içerisinde bizler de Kocasinan’ın doğal güzelliklerini ön plana çıkartacak çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Kocasinan’ın değerine değer, güzelliğine güzellik katıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Doğası ve mahallelerin farklı özellikleriyle eşsiz bir seyir zevki sunan Kocasinan’da bahar mevsimiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu. Adeta saklı bir cenneti bünyesinde barındıran Kocasinan’ın mahalleri, tabloları aratmayan manzaralarıyla dikkat çekiyor.

Editör: Haber Merkezi