Kayseri Özel İstikbal Ortaokulu öğrencileri, sosyal kulüp faaliyetleri çerçevesinde yaptıkları çalışmalar ve sanatsal etkinlikleri sergiledi.

Yaklaşık 700 davetlinin katıldığı programda, drama etkinliklerinden şiir dinletisine, Kafkas halk dansları gösterisinden keman, ney, gitar, bağlama ve org dinletisine kadar birçok etkinlik yer aldı. Öğrencilerin, “Sanat hayata farklı bakabilmektir” sloganıyla düzenlediği gecede, davetliler keyifli anlar yaşadı.

Öğrencilerin temel sanat eğitimi alarak, estetik duygularını geliştirmek, becerileri doğrultusunda sanatsal gelişimlerine rehberlik etmek ve katkıda bulunmak amacıyla geceyi düzenlediklerini belirten okul müdürü Şuayip Karataş, “Öğrencilerimizin, sanatın her dalında başarı ile anılmasını ve yeteneği olduğu alanda profesyonel ya da amatör başarılara imza atmasını amaçlayan okulumuz, bu tür sanat geceleriyle amacını gerçekleştirmiş oluyor” dedi.

Konuşmaların ardından, keman dinletisiyle devam eden etkinlikte, eğitim sürecini anlatan ve değişik mekanlarda çekimi gerçekleştirilen “Uzun ince bir yoldayım” adlı klip de büyük alkış aldı.

Editör: Haber Merkezi