Kayseri'nin bu ilçesinde yaşayan öğrenciler bu duruma sevinecek. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar öncülüğünde ulaşımda acilen yapılması gereken hamleler masaya yatırıldı. Alınan karar doğrultusunda Develi-Kayseri seferlerinde öğrenciler indirimli taşınacak.

Belediye Başkanı Mehmet Cabbar başkanlığında yapılan toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Ali Küçükoğlu ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmeleri Sorumlusu Yusuf Deliktaş, Develi Emniyet Müdürü Ahmet Sert, Şehir içi Dolmuşçuları Birliği Başkanı Yücel Soytürk, Köy Dolmuşçuları Birlik Başkanı Mevlana Savaş ve Develi-Kayseri arası çalışan dolmuşçuların şirket temsilcileri de katıldı.

İndirimli Fiyat Tarifesi
Daha önce ulaşımla ilgili alınan kararların aciliyet sırasına göre uygulamaya geçirilmesinin konuşulduğu toplantıda; Develi-Kayseri arası ulaşımda öğrencilere yapılacak indirim gündemin ana konusu oluşturdu.

Öğrenciler için indirimli fiyat tarifesi Kurban Bayramı sonrasında uygulanmaya başlayacak. Başkan Cabbar, “Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla aciliyeti en fazla konuşulan konu öğrenci taşıma fiyatlarıydı. Öğrencilerimizi indirimli taşıyacağız. Öğrencilerimize hayırlı olsun diyorum. Ayrıca ulaşımla ilgili çalışmaları Büyükşehir Belediyemizle yürüttüğümüz için diğer uygulamalar da en kısa sürede hayata geçirilecektir” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi