Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu,“Merhametin ve dayanışmanın kalplerimizden eksik olmadığı birlikte nice bayramlara. Kurban Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Kayseri’nin Sarız İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Kurban Bayramı yaklaşırken bayram hazırlıklarına günler öncesinden başladıklarını ifade etti. Başkan Eroğlu” İlçemizde özel bir kurban kesimi alanımız olmadığı için, halkın daha sağlıklı ve hijyenik ortamda Kurban Bayramı’nı geçirmeleri için kendilerine ait Kurban kesimi yapılacakları yerleri Belediyemiz Temizlik İşleri ekipleri tarafından tazyikli sularla yıkanıp hazır hale getirilmesi sağlandı. Refüjler, parklar, ana artel yollar ve mezarlıklarda bakım ve temizlik çalışmaları yapıldı” dedi.

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, bayrama hazırlık çalışmaları hakkında verdiği bilgide, “Kurban bayramında hem görsellik açısından hem de vatandaşlarımızın rahatlığı açısından çalışmalarımıza bu hafta hız verdik. Çalışmalar kapsamında refüjlere, parklar ve mezarlıklar da çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemizin muhtelif yerlerinde bulunan parklarımızı temizlenerek aktifleştirdik. Cadde ve sokaklarımızı suladık, en önemlisi mezarlıklarda bulunan otlar temizlendi, ağaçlar budandı ve genel olarak bir çalışma yaptık. Vatandaşlarımız mezarlıklara gittiğinde yakınlarını rahat bir şekilde ziyaret edecek ve dualarını okuyacak. Şimdiden tüm ilçe halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi