Kayseri'deki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes'e çıkarıldı. Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ve Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya Erciyes'in keyfini çıkaran çocuklarla yakından ilgilendiler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar Erciyes'te farklı bir gün yaşadılar. Valilik ve Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla yapılan etkinliğe Sevgi Evleri'ndeki 80 çocuk katıldı. Etkinliğe iştirak eden Vali Yardımcısı Yasemin Özata Çetinkaya, Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki çocuklarla yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Vali Orhan Düzgün'ün eşi Gül Düzgün Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'ndeki hastaları ayrı gruplar halinde Erciyes'e getirdiklerini söyledi. Çocukların Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes'te yapmış olduğu güzel tesislerden yararlanma fırsatı bulduklarını dile getiren Düzgün, "İnşallah böyle organizasyonlarda tekrar bir arada oluruz. Belediyemize de çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ise, Sevgi Evleri'nde kalan 80 çocuğu Erciyes'te ağırladıklarını belirterek, "Onlarla birebir ilgilenme fırsatı bulduk. Çocuklarımızı dönem dönem buraya getiriyoruz. Kayak yapma zevkini yaşıyorlar ve mutlu oluyorlar. Bu tesislerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi