Eğitim, Sağlık, Spor Şimdi De Tarım İçin

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bölge tarımın gelişime destek olmak üzere bağ ve sayfiye alanı olarak kullanılan alanlarda kırsal yaşamı desteklemek amacı ile çalışmalar yapılmaktadır. Spor, sağlık ve eğitimden sonra bölgenin tarım ve tarım alan ve ürünlerine de destek olacağız ve gelişmesine katkı sağlayacağız


Enerji ve su kaynakları için devletlerarasında büyük rekabet yaşadığını ancak kısa süre sonra dünyanın tarıma yöneleceğini çünkü her türlü teknik gelişme ve büyüme sağlansa da sonuç da insanoğlu için tarımın büyük önem arz ettiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak özellikle kırsal alanları ile yaşamı destek ve katkı sağlayacaklarını kaydetti.

Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan HİSARCIK, KIRANARDI, MİMARSİNAN, GESİ gibi tarımın bölge halkı için ayrı bir değer taşıdığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bölge tarımın gelişime destek olmak üzere bağ ve sayfiye alanı olarak kullanılan alanlarda kırsal yaşamı desteklemek amacı ile çalışmalar yapılmaktadır. Spor, sağlık ve eğitimden sonra bölgenin tarım ve tarım alan ve ürünlerine de destek olacağız ve gelişmesine katkı sağlayacağız“ dedi.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bağ ve sayfiye alanı olarak kullanılan alanlarda kırsal yaşamı desteklemek amacı ile çalışmalar yapılabilmesi için Belediye meclisince oybirliği ile karar verildiğini sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi