Kayseri İmar ve İnşaat Tic. A.Ş.'nin de kurucu üyesi olduğu Otopark İşletmecileri Derneği (OİD) tarafından kara, deniz ve hava ulaşım araçlarının park stratejilerine yönelik yeni projeler hakkında sempozyum düzenlendi.

İstanbul'da gerçekleştirilen Intertraffic Fuarı kapsamında düzenlenen sempozyum, ulaşım sektörünün öncü kuruluşları ve beyin takımını bir araya getirdi.

Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, OİD Başkanı ve İSPARK Genel Müdürü Mehmet Çevik, DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, THY Genel Müdürü Temel Kotil, İSBAK Genel Müdürü Kasım Kutlu, Avrupa Park Birliği Başkanı (EPA) Nick Lester, UBM Türkiye operasyonlarından sorumlu Başkanı Haluk Balcı, Amsterdam RAI Uluslararası Fuarlar Direktörü Theo Lingmont gibi sektörün önde gelen isimlerinin yanısıra yerel yönetim temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda davetlini katıldığı sempozyumda Kayseri Büyükşehir Belediyesi adına İmar ve İnşaat Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yakup Dinç hazır bulundu.

İki gün süren sempozyumda, Modern Ulaşım ve Otopark Yönetimi, Yerel Yönetimlerde Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi, Ulaşım ve İnovasyon, Kent İçi Ulaşımda Alternatif Araçlar İçin Park Alanları, Araç Park Alanları Plan ve Stratejileri, Akıllı Ulaşım ve Otopark Ekonomisi gibi konularda oturumlar düzenlendi.

Alanında uzman akademisyenler, yöneticiler, bürokratlar ve yerel yönetim temsilcilerinin sunumlar eşliğinde yeni fikir ve projeleri anlattığı sempozyum sonunda, yapılan sunum ve bilimsel makaleler kitap haline getirilerek katılımcılara takdim edildi.

Editör: Haber Merkezi