Uluslararası Germirli İmam Hatip Lisesi'nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan ile görüşen öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'nden her zaman destek gördüklerini ve bu yüzden kendilerini yabancı hissetmediklerini söyledi.

Azerbaycan, Afganistan, Bangladeş, Yemen ve Hindistan'dan öğrenimleri için Kayseri'ye gelen öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'ı ziyaret ettiler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin her zaman Kayseri'de eğitim alan tüm öğrencilere destek olma talimatını verdiğini ifade eden Durukan, "Kayseri'de kendinizi yabancı hissetmemeniz ve aile sıcaklığını Kayseri'de de yaşamanız için çalışıyoruz" dedi.

Öğrenciler de kendilerine verilen destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri halkına teşekkür ettiler. Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü aktivitelerinde yanlarında olduğunu dile getiren öğrenciler, Kayseri halkının da çok misafirperver olduğunu ifade etti.

Ziyaretin sonunda Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Oktay Durukan'a öğrenciler tarafından el dokuması ipek Afgan halısı ile Hint şapkası verildi.

Editör: Haber Merkezi