Melikgazi Belediye çalışmalarında bir başarı var ise, örnek ve referans gösteriliyor ise bunda yönetimin, yönetim şeklinin önemli bir yeri olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kamu kurum ve kuruluşları, esnaf odaları, mesleki odaları, dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman dayanışma içerisinde olduklarını sonuçta da Kayseri’nin kazandığını belirtti.

Hizmet ve yatırımlara katılanlar sonra yapılanları sahipleniyor

Melikgazi Belediyesi olarak hizmet anlayışında ‘ben yaptım, ettim, yerine getirdik’ anlayışı olmadığını çünkü öncelikle bu hizmetlerden yararlanacak mahallenin fikri ve taleplerinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Mahallelerde sandığı ortaya koyacağız"

“Melikgazi Belediyesi olarak günü kurtarma değil uzun dönemde torunlara hizmet edecek yatırımları ve hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Popülist yaklaşımlarda bulunmuyoruz. Kayseri tek ve başka Kayseri yok, ilkesi ile dayanışma içerisinde çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Örnek ve referans belediye gösteriliyoruz. Kayseri modelinin temelinde bu anlayış bulunmaktadır. Şimdiye kadar uyguladığımız anketli yatırım yöntemini bundan böyle daha sık uygulayacağız. Hürriyet semt pazarı Cuma günleri açılmaktadır. Ancak yakındaki okul ve çevre halkı bu pazarın Pazar günü açılmasını talep etmektedirler. Bizde bu durum için sadece Hürreyet Mahallesi halkının katılacağı anket yaparak hizmetin sunumu hakkında karar vereceği. Bundan böyle mahallelerde mini seçimler yaparak hizmeti belirleyeceğiz. Yani mahallelerde sandığı ortaya koyacağız”

Editör: Haber Merkezi