10 saat önce GÜNDEM

Yine her 1 Mayıs'ta olduğu gibi işçiler çalıştırılarak meydanlara inmesi engellenmek istese de TİP olarak örgütlü mücadelemizle İşçi ve Emekçi bayramını kutladık.

11 saat önce GÜNDEM

1 Mayıs'ta Taksim'e çağrı yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sabah saatlerinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki heyetle Saraçhane'ye geldi. Burada bir açıklama yapan CHP lideri Özel, bir süre bekledikten sonra ise alandan ayrıldı. Özel'i yürüyüş kararından İmamoğlu'nun vazgeçirdiği iddiası ise gündem yarattı.

11 saat önce GÜNDEM

İYİ Parti'deki ilk genel başkan değişimi resmen bugün tamamlandı. Genel Merkezde düzenlenen devir teslim töreninde Meral Akşener, mazbatayı Müsavat Dervişoğlu'na teslim etti. Tören sırasında oluşan sessizliği bozan Dervişoğlu'nun sözleri salondakileri güldürdü.

13 saat önce GÜNDEM

Kayseri’de binlerce işçi ve emekçi 1 Mayıs’ı kutlamak için alanlara çıktı. Sabah saatlerinde ilçelerden başlayan kutlamalarda iş cinayetlerinin son bulması, vergide adalet ve insanca geçinebilecek bir ücret talep edildi.

14 saat önce GÜNDEM

HAK-İŞ Konfederasyonu Kayseri il Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Emekçilerin enflasyona karşı ezdirilmemesini ve hayat pahalılığı ile yoksulluğa karşı korunmasını talep ediyoruz.

16 saat önce GÜNDEM

Akaryakıt grubu ürünlerinden LPG’ye yarın gece yarısından itibaren (3 Mayıs 2024 Cuma) geçerli olacak şekilde 1 lira 45 kuruşluk indirim bekleniyor.

16 saat önce GÜNDEM

Son dakika haberi: İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için Taksim Meydanı'na bu yıl da izin verilmedi. CHP ve DİSK başta olmak üzere çeşitli sivil toplum kuruluşları Taksim çağrısında bulundu.

18 saat önce ASAYİŞ

Kayseri’de TEM ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu ‘PKK/KCK Terör örgütünün propagandasını yapmak’ suçundan 2 yıl 9 ay 22 gün hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Şahıs işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

1 gün önce ASAYİŞ

Kayseri’de dün Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde okul çıkışı yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı E.Y. (12) cenaze namazının ardından defnedildi.

1 gün önce GÜNDEM

Son dakika! Ticaret Bakanlığı tavuk eti ihracatına sınırlama getirildiğini duyurdu. 1 Mayıs'tan 31 Aralık'a kadar en çok 80 bin ton ihracat yapılabilecek.