3 gün önce GÜNDEM

ABD'li banka JPMorgan, Türk bankalarına ilişkin yayımladığı raporda faiz indiriminden önce gözle görülür bir toparlanmanın çok mümkün görünmediğini söyledi.

3 gün önce SAĞLIK

İstanbul'da, 'Yenidoğan Çetesi' olarak bilinen bir grubun, özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine bebekleri sevk ettikleri ve kasıtlı olarak ölümlerine sebep oldukları iddiası ortaya çıkmıştı. Skandalın patlak vermesinin ardından, çetenin yeni konuşmaları gün yüzüne çıktı.

3 gün önce SAĞLIK

Yenidoğan çetesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ederken, Sağlık Bakanlığı'nda dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, bakanlıkta bir genel müdür görevden alındı.

3 gün önce GÜNDEM

Yaklaşık 17 milyar lira ödenek ayrılan Cumhurbaşkanlığı bütçesinden sarayların bakımı için tam 140 bin 240 emekli maaşı harcanacak.

4 gün önce GÜNDEM

Domuz eti skandalı sonrası destek için şubelere koşan müşteriler, şimdi aldıkları ürünleri iade etmek için sıraya girdi. Köfteci Yusuf iade talepleriyle boğuşuyor. Skandalın ardından şubeleri dolup taşan Köfteci Yusuf, şimdi de iade talepleriyle karşı karşıya. Müşteriler, satın aldıkları ürünleri iade etmek için harekete geçti.

4 gün önce GÜNDEM

İsrail ordusu, Hamas lideri Yahya Sinvar’ın öldürülmeden önceki videosunu yayımladı. Videoda Sinvar olduğu belirtilen kişinin son ana kadar direndiği görülüyor...

4 gün önce ASAYİŞ

Aksaray'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada ilk belirlemelere göre altı kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

4 gün önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele başta olmak üzere vergisel konularda, AK Parti milletvekillerinin sorularını cevapladı. Şimşek, en çok vergi kaçağının olduğu yeri " Günün başında da ortasında da sonunda fiş kesmiyorlar. Sabahtan akşama kadar ekmek satıyorlar" sözleri ile açıkladı.

4 gün önce GÜNDEM

İstanbul Pendik Belediyesi Başkanı AKP’li Ahmet Cin’in yaptırdığı yeni hizmet binasının maliyeti 1 milyar lirayı aştı. İnşaat sürüyor.

4 gün önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından bugün Resmi Gazete’de yayımlanan yeni düzenlemeyle, 7 bin liranın üzerindeki tüm tahsilat ve ödeme işlemlerinde banka ya da finansal kurumlar üzerinden işlem yapılması zorunlu hale getirildi. Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, artık 7 bin lirayı aşan her türlü tahsilat ve ödeme, mutlaka banka veya aracı finansal kurumlar aracılığıyla gerçekleştirilecek