21 saat önce SPOR

Kayserispor’un Cumartesi günü sahasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabakayı Çağdaş Altay yönetecek.

22 saat önce ASAYİŞ

Kayseri’de polis ekiplerinin kent genelinde abartı egzoz, drift, yüksek ses müzik gibi kamu huzurunu bozan araçlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Bu kapsamda 50 bin 842 araç ve sürücü denetlenirken 23 araç ise trafikten men edildi.

22 saat önce GÜNDEM

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti’den Talas Belediye Başkan Adayı olan Göker Gözütok, seçim oranlarını değerlendirerek eleştiri yaptı. Gözütok, “Aslında Talas’ta 4. olan parti sağdan soldan ayak oyunlarıyla iktidar oldu siyaseti anlamak gerçekten zor. Toplumun değişim isteyen yüzde 67’lik seçmeni kazanamadı” dedi.

22 saat önce ASAYİŞ

Kayseri’de polis ekiplerince yapılan operasyonlarda uyuşturucu suçlarından aranan toplam 10 şüpheli polis ekiplerince yakalandı ,sevk edildikleri adli makamlarca 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

22 saat önce ASAYİŞ

Keykubat Mahallesi’nde M.P. (39), tartıştığı yabancı uyruklu A.S.Z. (28)’nin önce aracını taşladıktan sonra girişinde yakaladı bıçaklayarak öldürdü.

1 gün önce GÜNDEM

Emekli zammı için en net açıklamalardan birisi dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. ‘Emekli maaşı zammı yüzdesel olacak’ diyen Bakan Işıkhan, aylıkların asgari ücret seviyesine yükseltilmeyeceğini açıkladı.

1 gün önce GÜNDEM

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar'dan da çok konuşulacak açıklamalar geldi. Tayyar, değişimin sadece Genel Merkez'le sınırlı kalmayacağını iddia etti.

1 gün önce GÜNDEM

Kayserispor tarafından sözleşmesini 3 yıl daha uzattıktan sonra tek taraflı fesh ederek Başakşehir’e transfer olan teknik direktör Çağdaş Atan UÇK tarafından tazminat ödemeye mahkum edildi.

1 gün önce GÜNDEM

Bünyan Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda tarımsal faaliyetlerin artırılması ve hükümlülerin ıslahı doğrultusunda 4 bin elma fidanı dikildi

1 gün önce GÜNDEM

Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 2 Kısım ihale edildi. Öte yandan sulamadan Develi, Yeşilhisar, İncesu ilçeleri ile bu ilçelere bağlı mahalleler faydalanacak.