12 saat önce SPOR

Yıldız, Genç ve Büyükler Uzun Kulvar Bireysel Türkiye Yüzme Şampiyonası'na 25 sporcu, 6 antrenör ve 2 idareci ile katılan Kayserili yüzücüler 30 madalyayla döndü.

15 saat önce ASAYİŞ

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde ‘Ateşli Silahla Kazaen Yaralanma’ olayına ilişkin olarak JASAT timi tarafından yapılan araştırma ve soruşturma neticesinde düğün görüntülerinin incelenmesi sonucu düğün esnasında havaya ateş eden 33 şahsın kimlik ve adres tespiti yapıldı. Havaya ateş ettiğini kabul eden toplam 11 şahsa 91 bin 542 lira ceza uygulandı.

15 saat önce SPOR

Türkiye Atletizm Şampiyonası’na Kayseri’den katılan Yiğit Doğanoğlu altın madalyayla döndü.

18 saat önce GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen ‘Tercih Danışmanlığı’ günleri kapsamında stant açan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tercih yapacak aday öğrencilere danışmanlık desteği sunuyor.

19 saat önce GÜNDEM

Kayseri - Ankara karayolunda 2 otomobilin karıştığı kazada karı koca hayatını kaybederken, çiftin 3 çocuğu ile diğer araçtaki 1 kişi yaralandı.

19 saat önce ASAYİŞ

Kayseri’de iddiaya göre avukat K.S.S. (40) ofisinde ölü bulundu. Öte yandan avukatın kendi yaşamına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

19 saat önce ASAYİŞ

Polis ekipleri M.A.’nın Kayseri’ye araçla uyuşturucu madde getireceği bilgisi üzerine harekete geçerek şüpheliyi Malatya uygulama noktasında yakaladı.

19 saat önce GÜNDEM

-Doğa ile baş başa kahvaltı ve bir birinden lezzetli yemekler,Yahyalı Tepe Restaurantta. İş stresinden bir nebze de olsa uzaklaşabileceğiniz, yeşilliklerin tadını doyasıya çıkarabileceğiniz en iyi  kahvaltı ve lezzetli yemek yenecek mekân Latif Ahmet Türkmen yönetimindeki Tepe Restaurant…

1 gün önce ASAYİŞ

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde; hakkında 4 ayrı suçtan toplam 12 yıl 9 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası R.Y. yakalanarak cezaevine teslim edildi.

1 gün önce GÜNDEM

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, TBMM Genel Kurulu’nda Basın İlan Kurumu’nun 13 ildeki şubelerini kapatmasını ve Toprak Mahsulleri Ofisi'nin çiftçiden yulaf ve çavdar almamasını gündeme taşıdı. Genç, TMO'nun bu yıl çiftçilere fiyat vermediğini belirterek, "Buğday ve arpayı alan TMO neden yulaf ve çavdarı almaz? Ofis, çiftçinin kara gün dostu değil mi? Geçen yıl Ofis’in 6 TL’ye aldığı yulafa, tüccar 4,5 TL fiyat veriyor. Ofis’i tekrar görevini yapmaya davet ediyoruz" dedi.