ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Kayseri Şubesi, Felahiye İlçesi'nde Atatürk anıtının kaderine terk edilmesiyle ilgili açıklama yaparak, ilgilileri kınadı.

ADD Kayseri Şubesi Başkanı İsmail Ulusoy, Felahiye İlçesi Belediye Başkanlığı tarafından meydan düzenlemesi bahanesiyle Atatürk'e saygısızlık yapıldığına dikkat çekerek, yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verdi:

''Felahiyei İlçe Meydanı'nda bulunan Atatürk anıtı kaldırılarak belediye deposuna özensiz bir şekilde adeta rastgele bir eşya gibi atılmıştır. Yüce önderimize saygısızlık eden, onu yok saymaya yeltenen, halkın gözünden düşürmek için uğraşanlar içerisinde bir kamu görevlisinin olması da çok acıdır. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bu ulusun gözünden Atatürk'ü düşüremezler. Atatürk Türk Milletinin kurtarıcısıdır önderidir ve değişmez lideridir. Meydanlardaki Atatürk anıtlarını kaldırabilirsiniz ama ulusal kurtuluş mücadelesi yaşamış bir milletin önderini kalbinden silemezsiniz. Felahiye Belediyesi'nin yaptığı bu saygısızlığı kınıyoruz."

Editör: Haber Merkezi