AK Parti Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı düzenlendi.
AK Parti Kongre Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi. Partisinin il başkanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Sizlerle omuz omuza yürümekten onur duyuyorum. Hizmetleriniz için teşekkür ediyorum. Rabbime sizler gibi yol arkadaşı verdiği için sonsuz hamd ediyorum” dedi.
Toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar ve İl Gençlik Kolları Başkanı Hayri Danacı katıldı.
Toplantı sonrası değerlendirme yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizin geleceğine yönelik vizyonunu dinlemek bizler için önemli bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.
Öte yandan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Okandan, AK Parti MKYK Üyesi, Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy ve Genel Başkan Vekil Yardımcısı İzzet Buzkan ve Başkan Büyükkılıç’ın yer aldığı “istişare ve değerlendirme” toplantısı yapıldı.