Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın kullandığı lüks otomobil kaza yaptı. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirilecek bir ziyaret için gittiği Ahmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Beğendik market önündeki park yasağı olan bölgeye aracını park etmeye çalışan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, o esnada bir kadın sürücünün kullandığı araçla çarpıştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın kullandığı öğrenilen 38 NZ 971 plakalı Audi Marka lüks otomobil, Rüveyda Oğuzhan'ın kullandığı 38 GR 843 plakalı bir araçla çarpıştı.

LÜKS OTOMOBİLİNİ PARK YASAĞI OLAN YERE PARK EDİNCE KAZA YAPTI

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirilecek bir ziyaret için gittiği Ahmet Paşa Caddesi üzerinde bulunan Beğendik market önündeki park yasağı olan bölgeye aracını park etmeye çalışan CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın kullandığı araca yandan çarptı.


ÇETİN ARIK KAZAYI UCUZ ATLATTI
Çarpmanın etkisiyle her iki otomobilde büyük çapta maddi zarar meydana gelirken, CHP'li Vekil Çetin Arık'ın otomobilinden indiği esnada gerçekleşen kazayı ucuz atlattığı öğrenildi.
38 NZ 971 plakalı Audi Marka lüks otomobilin Tuğçe Naz Arık üzerine kayıtlı olduğu belirlendi.


HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ
 
Editör: Haber Merkezi