KAYSERİ'nin yetiştirdiği değerli isimlerden biri olan ve pek çok önemli görevde bulunan Rıfat Besceli İstanbul'da hayatını kaybetti.
Besceli; 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Eski Bakanlardan Milli Türk Talebe Birliği'nin Eski Başkanı İsmail Kahraman, Kayseri Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, siyasiler, iş adamları, sivil toplum kuruluşları yöneticileri, spor camiası ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Rıfat Besceli'nin bir gönül eri olduğunu belirtti. Milli Türk Talebe Birliği'nde üstün hizmetleri ve gayretleri olan, İstanbul Milliyetçiler Derneği'nin uzun süre yöneticiliğini yapan, özellikle Necip Fazıl Kısakürek'in Büyükdoğu Yayınevi kuruluşunda büyük gayret sarf eden, Ehli Sünnet Vel Cemaat itikatının bağlılarından Rahmetli Rıfat Besceli'yi ebedi istirahatgâhına uğurladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Mümtaz bir şahsiyet olan Rıfat Besceli'yi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi