23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu 23 Nisan'da çocuklar trafik polisi oldu

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından en prestijli ekstrem spor organizasyonu olarak gösterilen  Dünya Kar Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye’ye 8,9 ve 10 Mart’ta Kayseri’de Erciyes A.Ş. tarafından işletilen Erciyes Kayak Merkezi ev sahipliği yapacak. 
FIM tarafından 2004 yılından bu yana İcveç, İsviçre Finlandiya, Norveç gibi Avrupa’nın en iyi kayak merkezlerinde yapılan  Kar Motosikleti Dünya Şampiyonası, bu yıl Erciyes Kayak Merkezi Tekir Kapı bölgesinde özel olarak hazırlanan pistte gerçekleşecek. 
Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin destekleriyle Türkiye’de ilk kez Erciyes'te gerçekleştirilecek Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın Türkiye etabı SNX Türkiye’de dünyanın en iyi snowcross sporcuları kış sporu tutkunlarına heyecan ve rekabet dolu bir şampiyona yaşatacak.


50’den Fazla Sporcu ile ‘Erciyes Cup’ Heyecanı
Öte yandan Erciyes, nefes kesen Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın yanı sıra ATV ve Motosnow kategorilerinde düzenlenecek Erciyes Cup ile de kış sporu tutkunlarına unutulmaz üç gün yaşatacak.
2024 yılının ilk büyük uluslararası organizasyonu olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası’nın SNX Türkiye etabının yanı sıra ATV ve Motosnow kategorilerinin yer aldığı Erciyes Cup'ta 50'den fazla sporcu Kayseri'de ilk kez kıyasıya mücadele edecek.
3 Milyarı Aşkın İnsan, Avrupa Spor Şehri Kayseri’yi Tanıyacak
Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri neticesinde ACES Europe Derneği tarafından 2024 Yılı Avrupa Spor Şehri seçilen Kayseri, 3 milyarın üzerinde sporsevere tanıtılacak.


Sayısız ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Erciyes Kayak Merkezi’nde şampiyona için hazırlanan bin 350 uzunluğundaki parkurda yapılacak SNX Türkiye etabı yarışı 186 ülkeden takip edilecek. Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin önemli yatırımları ile dünyanın sayılı kayak merkezlerinden birine sahip olan Kayseri, 3 milyarın üzerinde insana ulaşılması hedeflenen organizasyon ile dünyaya tanıtılacak.

Editör: SELAHATTİN KARAKOÇ