CHP Kayseri İl Sekreteri Zeki Özkan ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Nihal Günaydın’ın test sonuçları pozitif çıkınca her iki isimde evlerinde kendilerini izole etti. Zira, Zeki Özkan’ın, test yaptırdığı ama sonuçları almadan önce CHP İlçe Başkanları ve Belediye Meclis Üyeleriyle toplantı yaptığı, o toplantıya katılanların başka kurumlardaki toplantılara katıldığını ve Özer dahil birçok yöneticinin 2 kişiyle temas ettiğini geçtiğimiz hafta kamuoyuna duyurmuştuk.

Özer, Yöneticilerin Covi-19’lu olmasından Sonra Ankara’ya Gitti!

İl Sekreteri Zeki Özkan, test sonuçlarının pozitif çıkması üzerinde karantinada bulunduğu evinde ağırlaşınca, hastaneye kaldırılmıştı. Bu olaylar üzerine Ankara’ya giden İl başkanı Ümit Özer’in Kayseri'de değil, Ankara’da test yaptıracağı öne sürülmüştü. Ancak Özer’in 5 Kasım Günü CHP Genel Merkez binasında Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Genel Merkeze Nasıl Alındı?

CHP Genel Merkezi binasına Ümit Özer’in test yaptırıp yaptırmadığı sorulmadan nasıl alındığı, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile önlem alınmadan nasıl görüştürüldüğü merak edilirken, Özer’in sorumsuz davranışı ‘Bu kadarına da pes’ dedirtti.

Özer’in Büyük Sorumsuzluğu!

2 yönetim kurulu üyesinin test sonuçları pozitif çıkmasına rağmen, 10 Kasım günü Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 82. Yıl dönümü anma organizasyonuna yönetim kurulu üyeleriyle kol kola yürüyüp duyarsız davranışıyla tepkileri üzerine çeken Özer’in, test yaptırmadan Kılıçdaroğlu ile görüşmesi parti tabanında tepkilere neden oldu. 71 yaşındaki Kemal Kılıçdaroğlu’nun koronavirüse yakalanması halinde ne gibi olumsuz sonuçlar doğacağından bir haber tavırla hareket eden Ümit Özer’in Kayseri’ye geldikten sonra test yaptırdığı da gelen bilgiler arasında.

CHP Lideri Koronavirüse Yakalansa Neler Yaşanır?

65 yaş üstünün koronavirüse yakalanması halinde yaşama şansının yüzde 50’nin altına düştüğü dünyada, 71 yaşındaki CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun virüse yakalanıp, 14 gün karantinaya girmesi halinde, ülke siyasetindeki Ana Muhalefet kanadı tamamen boş kalır ve iktidarın yanlış ya da hatalı politikaları kamuoyuna aktarılamaz ve iktidar muhalefetin önünde uzun bir yol alır. Karantina sürecinde Kılıçdaroğlu’nun parti içindeki rakipleri de boş durmaz ve parti içinde iç kaos yaşanır. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer nasıl bir sorumsuzluğa imza attığından bir haber yaşamaya devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi