31 Mart seçimlerine doğru saha çalışmalarına hız veren Millet İttifakı İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, dün ilçe merkezi’ndeydi. İlçe Başkanı Yurder Şahin ve partililerle birlikte Kocasinan’da bir dizi temaslarda bulanan Özvarinli’ye yoğun ilgi ve sevgi gösterileri vardı.

İYİ Partinin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, saha çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı mahallerde Kocasinanlılarla buluşan İYİ Parti Adayı Özvarinli, ilçe merkezinde bir dizi temaslarda bulundu. İYİ parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin ve partililerle birlikte; Taksici esnaf durakları ziyaretiyle güne başlayan Özvarinli,ardından pazarcı esnafıyla buluştu,Erkilet General Emir Mahalle Muhtarı Ömer Güçlü’yü ve Osman Gazi mahalle muhtarı Salim Türkaslan’ı ziyaret etti ve mahallenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.Daha sonra ise Merkez de ziyaretleri gerçekleştirdi ve esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Pazarcı esnafını ziyaretinde Özvarinli,”engelsiz taksilerle ilgili özel projeleri olduğunu vurguladı. Özvarinli,31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyelikleri için yapılacak seçime eksiksiz katılmaya davet etti. Çarşı merkezinde Osman adlı vatandaşla ilginç bir diyalog yaşayan Özvarinli,”Oyunuzu değil, duanızı istiyorum. Seçileceğim, gelip sizlerle yine burada buluşup sohbet edeceğim. Sizlerden enerji alıp,5 yıl deli gibi çalışacağım” şeklinde yanıt verdi.

ÖZVARİNLİ,”31 MART’TA KOCASİNANI AKP ESARETİNDEN KURTARACAĞIZ”

Çarşı pazarı adım adım dolaşan ve zaman zamanda alışveriş yapan Özvarinli, tezgahtan muz alıp, “Arkadaşlar çok koşuşturuyorsunuz enerji kaybınız oluyor” diyerek yanında dolaşan arkadaşlarına ikram etti. Vatandaşların dertlerini dinleyen ve iyi dileklerini alan Özvarinli, esnafla ve meydanda oturan Kocasinan sakinleriyle de sohbet etme imkânı buldu. Kocasinan Belediye Başkanı ve rakibi Ahmet Çolakbayraktar’a da selam yollayan Özvarinli,daha sonra vatandaşları ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Kocasinan İlçe binasında partililerle buluşan Özvarinli, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel yaşama dair Kocasinan’a ilişkin vaatlerini anlattı. Hasan Sami Özvarinli, çalışan yada çalışmayan annelerin çocuklarına gündüzlü kreşler imkanı sağlayacaklarını,maddi sorunları olan öğrencilere de aylık imkanlar sunacaklarını belirdi.İYİ Partinin Kocasinan’ı kazanabilmesi için partililerin çok çalışması gerektiğine vurgu yapan Özvarinli,”Çok değerli partili kardeşlerim,ağabeylerim,ablalarım ve büyüklerim,günlerdir sahada halkımızın içinde seçime yönelik çalışıyoruz.Her şey çok güzel gidiyor,Halkımız bizi bekliyor ve bizden değişim istiyor,bizde bunu yapacağız ve Allah’ın izniyle halkımızın desteğiyle 31 Mart’ta Kocasinan’ı AKP esaretinden kurtaracağız ve milletimizin hizmetine sunacağız” şeklinde konuştu.

ÖZVARİNLİ’NİN PAZARCIYLA İLGİNÇ DİYALOĞU

İYİ Parti’nin Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli ile bir pazarcı esnafının arasında geçen ilginç diyalog’a hükümetin tanzim satış yerleri ile pazarcı esnafının arasındaki rekabet damgasını vurdu.

İYİ Partinin Merkez Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Sami Özvarinli’nin Kocasinan’da bir halk pazarında 45 yaşındaki bir pazarcı ile olan diyalog gündeme oturdu. O diyalogun devamında Özvarinli, oy istediği Pazarcının ilginç tepkisiyle karşılaştı.

Özvarinli’yle konuşan Pazarcı,” Yav biz terörist olduk? PKK olduk? Teröristlerin PKK’lıların yanında Ne işiniz var ağabey ya? Esnafı pazarcıyı PKK’lı ettiler,terörist ettiler ya?” dedi. Bunun üzerine pazarcının tezgâhının arkasına geçen Özvarinli,”Şimdi bende bu tezgâhın arkasına geçice terörist mi oldum? Zabıtayı çalıştırıyor, vergi ödemiyor. İşgaliye parası ödemiyor, kirası yok. Ondan sonra diyor ki sen kaça satıyon 4 TL o diyor ki 2 TL lira ondan sonra sana diyor ki terörist. Türk olup da AK Partiye oy vermezsen fetocusun, eğer Kürt olup da AK Partiye o vermezsen PKK’lısın memleketi bölük böldüler.” dedi.

KIZILAY’DAN, ÖZVARİNLİ’YE FAHRİ ÜYELİK ROZETİ

Türk Kızılay Kayseri Şubesi’nin Olağan Genel Kurulunun yapıldığı Salona giren ve toplantıya katılan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli’ye davetliler tarafından büyük ilgi gösterildi. Bölgenin en güçlü gönüllü hizmet teşekküllerinden biri olan Kızılay Kayseri Şubesi’ndeki, toplantıda Kızılay’a katkılarından dolayı Özvarinli’ye Fahri üyelik rozeti takıldı.

Editör: Haber Merkezi