11'İNCİ Cumburbaşkanı Abdullah Gül'ün baba evine yaptığı bayram ziyareti, 90 yaşındaki babası Ahmet Hamdi Gül ve 85 yaşındaki annesi Adviye Gül'ü çok sevindirdi. Bir ziyaret dışında bağevinden çıkmayan ve bahçede yetişen ürünlerin tadına bakan Abdullah Gül'e dualar eden baba Ahmet Hamdi, "Abdullah çok hayırlı bir evlat. Allah herkese böyle evlat nasip etsin"' dedi.

11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri ziyareti sırasında Eğribucak Mahallesi Kergah Bağları Gül Sokak'taki baba eviden, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Organ Nakli Hastanesi'nde yatan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun annesi Solmaz Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret dışında çıkmadı. TOBB Başkanı'nın annesi Solmaz hanıma kısa süreli ziyarette bulunan ve hemşehrisi Rifat Hisarcıkoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Abdullah Gül, bağevinde gece geç saatlere kadar annesi, babası, erkek kardeşi Macit, yeğenleri ve bayram ziyaretine gelen yakınlarıyla özlem giderip, sohbet etti. Abdullah Gül, sabah da erken kalkıp bahçeden elleriyle domatas, salatalık ve biber toplayıp, kahvaltıda ailesiyle birlikte yedi.

'ALLAH HERKESE BÖYLE EVLAT NASİP ETSİN'

Sabah kahvaltısında baba Ahmet Hamdi Gül, Abdullah çok hayırlı bir evlat. Allah herkese böyle evlat nasip etsin. Bizim duamızı almak için iyi günümüzde, kötü günümüzde hep yanımızda olur. Annesi başta olmak üzere bana ve kardeşlerine, akrabalarımıza aşırı düşkünlüğü var. Kısa süreli de olsa bu bayramda da yanımıza gelip, elimizi öpüp,hayır duamızı aldı" diye konuştu.

Abdullah Gül, bugün öğleden sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek.


Editör: Haber Merkezi