KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından 2 yıl önce başlatılan Doğa Kampı çerçevesinde Sarımsaklı Barajı kenarında kamp yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkan Mustafa Çelik, Sarımsaklı Barajı’nda yapılan Doğa Kampı’na eşi İkbal Çelik ile birlikte katıldı. Kampa katılan ailelerle tanışan Başkan Çelik, çocukları ile birlikte kampa katılan ailelerle sohbet etti. Çadır bölgesini de gezen Başkan Çelik, burada oturan vatandaşlarla sohbet ederek memnuniyetlerini sordu. Kamptaki çadırları ve çadırlarla birlikte Spor A.Ş. tarafından karşılanan tüm kamp malzemelerini inceleyen Başkan Mustafa Çelik, Sarımsaklı Barajı’nın eşsiz güzelliği içindeki farklı mekanlarda ailelerle sohbet etti.


Başkan Çelik, “Belediyecilik sadece fiziki yatırım yapmak değil insanların sosyal ve kültürel açıdan da rahat edecekleri organizasyonla yapmaktır” dedi. Spor A.Ş.’nin bu anlamda olağanüstü çalıştığını ifade eden Başkan Çelik, farklı etkinliklerle bir yıl içinde 500 bin kişiye ulaşıldığını kaydetti. Bu etkinliklere ailelerin birlikte katılmasının önemini de dile getiren Başkan Çelik, yaz aylarında yapılan doğa kampının 200 kişilik gruplar halinde gerçekleştirildiğini söyledi. Saat 15.00’te başlayan kampa ulaşım imkanı olmayan katılımcıların bizzat evinden alınarak katıldığını belirten Çelik, kampta farklı oyunlar ve her hafta yeni etkinlikler yapıldığını, bu haftanın etkinliğinin de açık hava sineması olduğunu dile getirdi.



Editör: Haber Merkezi